ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρωμένοι όλοι οι παίκτες με Σαββίδη

Πρωτόγνωρες μέρες ζουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφού από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης πληρώνονται κανονικότατα και χωρίς καμία καθυστέρηση. Είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Σεπτέμβριο τις δόσεις συμβολαίων και τους μισθούς τους, ενώ τηρούνται και οι ημερομηνίες καταβολής των διακανονισμών για τα περσινά οφειλόμενα.

Πληρωμένοι όλοι οι παίκτες με Σαββίδη
savvidis.jpg

Η διοικητική αλλαγή έγινε πλέον αισθητή στον ΠΑΟΚ. Συνηθισμένοι στο αφερέγγυο παρελθόν οι παίκτες δεν πιστεύουν στα μάτια τους, βλέποντας ότι πληρώνονται κανονικότατα κάθε μήνα. Αυτό είναι πολύ βασικό, γιατί δεν υπάρχει αβεβαιότητα, πια, στα αποδυτήρια για το πότε θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, όλοι νιώθουν μια σιγουριά με τον νέο μεγαλομέτοχο και αυτό έχει θετικές παρενέργειες σε όλα τα επίπεδα.

Το καθεστώς ασφάλειας που επικρατεί στα αποδυτήρια αυτονόητα συνετέλεσε και στην σταδιακή βελτίωση της απόδοσης της ομάδας που έφτασε σε υψηλά επίπεδα στα δυο τελευταία παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Άρη. Αποδείχτηκε ότι όλες οι διοικητικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις υπάρχουν για κάτι μεγάλο φέτος. Απλά το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή γιατί ενσωματώθηκαν με κεντρικό ρόλο στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά και θέλουν κάποιο χρόνο προσαρμογής για να ανταποκριθούν επαρκώς στις μεγάλες απαιτήσεις.

Η ώρα του Ιντζίδη

Ένα καινούργιο παράδειγμα είναι ο 19χρονος στόπερ Χρήστος Ιντζίδης ο οποίος αναγκαστικά στον αγώνα του Σαββάτου στην Κρήτη 6/10 θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός, μετά την αποβολή του Κατσικά στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Ξάνθη, αλλά το τεχνικό τιμ τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη, αξιολογώντας ιδιαίτερα θετικά τις δυνατότητές του. Ο Βιβιάν ακολούθησε και στην προπόνηση της Τρίτης 2/10 ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι έτοιμος.

Το ίδιο και ο Πάμπλο Γκαρσία, που προπονήθηκε, μεν, με την ομάδα, αλλά προέρχεται από μεγάλη απουσία ενός μήνα. Ως εκ τούτου στην Κρήτη στα αμυντικά χαφ θα παραμείνει βασικός ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του από κίτρινες κάρτες στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής (27/10) στην Κέρκυρα. Ο Κάτσε έχει ήδη ξεπεράσει το αρχικό τρακ του “πρωτάρη” και το τεχνικό τιμ είναι πολύ ικανοποιημένο από την τακτική παιδεία και την πειθαρχία που δείχνει στους αγώνες.

Παίζει ο Λαζάρ

Κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα που είχε ο Κοστίν Λαζάρ και τον κράτησαν εκτός της σημερινής προπόνησης δεν θεωρούνται ανησυχητικές και εκτιμάται ότι θα παίξει κανονικά στην Κρήτη. Άλλωστε, ο Ρουμάνος είναι αυτή την στιγμή ο ποιοτικότερος παίκτης του ρόστερ και η παρουσία του στο κέντρο θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Αίτημα για διορισμό της Γκοντσάρεβα

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ υπέβαλε στις 25 Σεπτεμβρίου αίτημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για τον διορισμό της Μαρίας Γκοντσάρεβα, ως έβδομου μέλους στην Προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το αίτημα φυσικά κατατέθηκε μετά από επιθυμία του νέου μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη. Υπενθυμίζουμε, ότι στο διοικητικό συμβούλιο, ήδη, συμμετέχει και ο Άντον Κοντάρεφ, άνθρωπος, επίσης, της απολύτου εμπιστοσύνης του Σαββίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK