Στην τελική ευθεία η δανειακή διευκόλυνση
Στην τελική ευθεία μπαίνει η δανειακή διευκόλυνση από την πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη προς την ΑΕΚ.
Το βράδυ της Τρίτης υπήρξε νεότερη τηλεφωνική επικοινωνία του Ανδρέα Δημητρέλου με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την πλευρά Νικολαΐδη. Η εγγύηση που θα λάνει για να παραχωρηθούν τα 1,2 εκ. ευρώ είναι τα τηλεοπτικά έσοδα της επόμενης χρονιάς. Ουσιαστικά δηλαδή, η ΑΕΚ εκχωρεί το ισόποσο από τα τηλεοπτικά που αρχίζουν τον Αύγουστο.
Πιθανόν την Πέμπτη να λήξει και τυπικά το θέμα και η ΑΕΚ να πάρει τα χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για δόσεις σε παίκτες και προπονητικό τιμ (βλέπε Χιμένεθ) που έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΚ.
Μάλιστα, από τον Χιμένεθ είχε ζητηθεί να πάρει τα χρωστούμενα σε δόσεις και όχι άμεσα και οι της ΑΕΚ περιμένουν απάντηση.
* Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη ΓΣ θα αναβληθεί, καθώς ήρθε χαρτί από τη νομαρχία το οποίο αναφέρει πως πρέπει να παρέλθει διάστημα 10 ημερών από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση. Η προηγούμενη είχε γίνει (και είχε αναβληθεί) την περασμένη Τετάρτη και η επόμενη πλέον μετατίθεται ίσως για μετά το Πάσχα.