Απόλαυσε το ντέρμπι του “Άνφιλντ” ο Λεμπρόν
Ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του στο Άνφιλντ στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχασε την ευκαιρία να το μοιραστεί με τους φίλους του.
Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ έδωσε το “παρών” στο σαββατιάτικο ντέρμπι των ιστορικότερων ομάδων της Αγγλίας και έδειξε πολλές φορές να “χαζεύει” από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο “βασιλιάς” συνελήφθη αρκετές φορές να τραβά φωτογραφίες με το κινητό του και γενικά να απολαμβάνει την παρουσία του στο γήπεδο.
“Μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου. Ο ενθουσιασμός των συγκεκριμένων φιλάθλων δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Πολύ θορυβώδεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά”, έγραψε ο Λεμπρόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς είναι μικρομέτοχος στη Λίβερπουλ και έχει εκφράσει πολλές φορές την υποστήριξη του στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.