Με αρκετές απουσίες στο Ηράκλειο
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους παίκτες του Άρη να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου πριν πετάξουν το απόγευμα για το Ηράκλειο. Με 19 παίκτες στην αποστολή ο Άρης, αλλά με αρκετές απουσίες.
Ο Σάκης Τσιώλης είδε τους Τσέζαρεκ, Γκαρσία, Βράνιες, Σολτάνι και Τόχα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν θα κάνουν το ταξίδι λόγω των προβλημάτων που τους απασχολούν.
Στην αποστολή για το Ηράκλειο περιέλαβε παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι με τα τελευταία πλάνα να αναφέρουν πως καταλήγει σε σχήμα 4-1-4-1 και τον Πρίττα σε ρόλο κόφτη, μπροστά από την άμυνα.
Αναλυτικά στην αποστολή περιλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Τοπούζης.