ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Πράξη γίνεται η υπόσχεση της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς σήμερα (27/03) μπήκαν λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Πληρώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα της δέσμευσης που είχε δώσει ο Ανδρέας Δημητρέλος προς τους παίκτες. Τα χρήματα των Νίκου Νοτιά και Πόλυ Χατζηϊωάννου έφτασαν και έτσι από το πρωί μοιράζονται στους λογαριασμούς των παικτών.

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, έφτασαν οι 300.000 ευρώ του Νοτιά και οι 300.000 ευρώ του Χατζηϊωάννου (του μοναδικού εκ των πρώην μετόχων που δέχθηκε να δώσει αυτό το ποσό σαν βοήθεια στην ΠΑΕ, όπως είχε ζητήσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ), με τους παίκτες να παίρνουν τα χρήματα της πρώτης δόσης που τους οφείλονταν και είχαν συμφωνήσει ότι θα λάβουν, υπογράφοντας το νέο διακανονισμό που τους είχε προτείνει η διοίκηση.

Οι περισσότεροι εξ αυτών θα μπορούν ήδη να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Θα υπάρξουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που εξαιτίας διαφορετικών ταμείων θα αναγκαστούν να περιμένουν ακόμη 24 ώρες για να τα πάρουν στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ