Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Πάρντιου στο Νιούκαστλ – Φούλαμ
Στις εξέδρες πανηγύρισε ο Άλαν Πάρντιου το γκολ του Παπίς Ντεμπά Σισέ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μεταξύ Νιούκαστλ και Φούλαμ, που έδωσε τη νίκη η οποία φέρνει τις "καρακάξες" ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων τέντωσε τα χέρια του και έπεσε στην αγκαλιά ενός φιλάθλου που πανηγύριζε στην πρώτη σειρά καθισμάτων του “Σεντ Τζέιμς Παρκ”.
Αντίστοιχος πανηγυρισμός και από τον σκόρερ, αφού ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός πήγε και αυτός στην εξέδρα για να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους το “λυτρωτικό” γκολ και ένας εξ αυτών, μάλιστα, πρόλαβε να τον τραβήξει και ορισμένες καταπληκτικές φωτογραφίες.
Η Νιούκαστλ, πάντως, ήδη έχει θέση υποψηφιότητα για το πανηγυρικό στιγμιότυπο της χρονιάς, όταν προ εβδομάδων, σε ένα άλλο γκολ του Σισέ, ο Άγγλος Στίβεν Τέιλορ έτρεξε να πανηγυρίσει με έναν ανάπηρο φίλο του συλλόγου.