Στηρίζει το πλάνο μέχρι τέλους ο Μαρινάκης
Αποφασισμένος να στηρίξει τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και γενικότερα το πλάνο του "μέχρι τέλους", όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εισέπραξε τα θετικά σχόλια των ανθρώπων της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ. Περιμένει Τζεμπούρ και Τοροσίδη ο Ζαρντίμ.
Αποφασισμένος να στηρίξει τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και γενικότερα το πλάνο του «μέχρι τέλους», όπως είπε, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εισέπραξε τα θετικά σχόλια των ανθρώπων της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ για την απόδοση των «ερυθρόλευκων» στο Emirates.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, λίγο πριν η αποστολή της ομάδας πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, τόνισε πως «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους νέους παίκτες και Έλληνες και ξένους που πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση (σ.σ. με την Άρσεναλ)».
«Όλα αυτά τα παιδιά από την πρώτη στιγμή, παρά τα πικρόχολα σχόλια, έχουν την στήριξή μας, τους πιστεύουμε και εμείς έχουμε βάλει ένα πλάνο το οποίο θα το στηρίξουμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε» τόνισε ο Μαρινάκης, προσθέτοντας τα εξής: «Την ομάδα θα την στηρίζω και στα εύκολα και στα δύσκολα, δεν υπάρχει θέμα στήριξης. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να στηρίζουμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν μπορούμε να λέμε από τη μία πλευρά, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει, κι όταν κερδίζει λέμε ότι δεν έχει ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν δεν κάνει μία καλή εμφάνιση πέφτουν όλοι να φάνε τους παίκτες ή να πουν το ένα ή να πουν το άλλο».
«Η νέα ομάδα και οι νέοι παίκτες χρειάζονται στήριξη, υπομονή και όλα θα πάνε πολύ καλά» επισήμανε το αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στον αγώνα με την Άρσεναλ. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ δύσκολο ματς και το 3-1 μας αδικεί. Έπρεπε να έχουμε πάρει τουλάχιστον μία ισοπαλία, αν όχι και τη νίκη, καθώς χάσαμε ευκαιρίες».
Ο Μαρινάκης θέλησε επίσης να δώσει «συγχαρητήρια στην ομάδα και σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που δεν σταμάτησε», δηλώνοντας πως, «όταν βλέπεις αυτόν τον κόσμο, αυτή την προσπάθεια, σου προκαλεί συγκίνηση και σου δίνει κουράγιο να συνεχίζεις να στηρίζεις αυτή την ομάδα και να περιμένεις να δεις πολύ καλύτερες ημέρες».
Τετ α τετ Μαρινάκη-Ζαρντίμ και συζήτηση με τους τερματοφύλακες
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο αεροδρόμιο του Λούτον, με την κουβέντα να περιστρέφεται κυρίως στην απόδοση της ομάδας, αλλά και σε κάποια ατομικά λάθη παικτών τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Λίγο αργότερα, είχε ιδιαίτερη συνομιλία, τόσο με τον Μέγερι που αγωνίστηκε όσο και με τον Κάρολ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Περιμένει Τζεμπούρ και Τοροσίδη
Το βλέμμα του Ζαρντίμ είναι πλέον λογικό να έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα και στην προπόνηση την Πέμπτη (4/10) το απόγευμα στο Ρέντη ασχολήθηκε με τις περιπτώσεις των Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, ενώ την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί θα δοκιμάσουν να γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα.
Στο μεταξύ, ο Λιούμπομιρ Φέισα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να νιώθει στον προσαγωγό, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή. Ο Σέρβος μέσος έκανε αρχικά θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Ρόι Κάρολ, για προσωπικούς λόγους.