ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nτεμόλ: “Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα”

Ο Στεφάν Ντεμόλ δήλωσε ανικανοποίητος από την ισοπαλία αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

Nτεμόλ: “Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα”

Ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ είπε: “Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο για να σκοράρουμε και ξεκινήσαμε και στο β’ ημίχρονο καλά κάνοντας πίεση στα αντίπαλα καρέ και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο πιο επιθετικά γινόταν.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Δεν έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Εν κατακλείδι είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους, γιατί υπό δύσκολες συνθήκες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δείξουν ότι είναι καλή ομάδα. Δεν είναι δουλειά μου να κριτικάρω τους παίκτες μου στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα να γίνει στην προπόνηση».

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται στην έδρα μας. Δεν σκοράραμε, δεν κερδίσαμε. Προερχόμαστε από τη Β’ Εθνική, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, οπότε ακόμα και ο 1 βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ