ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναγόπουλος: “Με την ίδια σοβαρότητα μέχρι τέλους”

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το βαθμό που κατέκτησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Πανθηναϊκό έδωσε πριν την προπόνηση της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Παναγόπουλος: “Με την ίδια σοβαρότητα μέχρι τέλους”

Αναλυτικά τόνισε: ” Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Σας αξίζουν γενικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά και οδήγησε την ομάδα στην εξασφάλιση τηςπαραμονής της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλω να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία”.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Παρούση και στη συνέχεια υπό την επίβλεψη του Νόνι Λίμα έπαιξαν ποδοβόλεϊ.

Οι τερματοφύλακες Ανέστης και Περιστερίδης ακολούθησαν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ