Διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μ. για τον Χούντελααρ αποκάλυψε ο Αγιαξ
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει ολλανδικά και στο πρόσωπο του Κλάας Γιαν Χούντελαρ φαίνεται πώς έχει βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.
Ο 25χρονος επιθετικός του Αγιαξ βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στη “βασίλισσα” της Ευρώπης αν λάβουμε υπόψη την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ολλανδικός σύλλογος: “Ο Αγιαξ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μετεγγραφή του Κλαας Γιαν Χούντελααρ στην ισπανική ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων”.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να δαπανήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με τον Αγιαξ λήγει το καλοκαίρι του 2010. Ο Χούντελααρ αγωνίζεται στον “Αίαντα” από τον Ιανουάριο του 2005 και σε 92 αγώνες πρωταθλήματος έχει σκοράρει 76 φορές. Ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 33 γκολ έχει πετύχει άλλα δέκα σε 18 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.