Στις 10 Οκτωβρίου σέντρα η Football League!
Η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League θα ανοίξει οριστικά πλέον το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου.
Το Δ.Σ. της Football League αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του πρωταθλήματος την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.
Ωστόσο, μέσα στην αίθουσα επικράτησε η άποψη “παίζουμε έξι αγωνιστικές και βλέπουμε…”, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα υπάρξουν βελτιώσεις στο οικονομικό κομμάτι με βάση τις υποσχέσεις που πήρε η πενταμελής επιτροπή διεκδίκησης της Β’ Εθνικής.
Αναμένεται να ξαναγίνει νέο συμβούλιο μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών για να αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία της διεξαγωγής της δεύτερης κατηγορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β’ Εθνικής:
“Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.
Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE
Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού”.