Τριφούνοβιτς: “Δεν έχουμε το ένστικτο του νικητή”
Ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς είχε την ψυχραιμία μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ να σταθεί τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά σημεία που προέκυψαν μετά τη νίκη επί της «βασίλισσας».
Iδού τι είπε ο προπονητής του Πανιωνίου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά το πιο σημαντικό για μας απόψε ήταν το ότι καταφέραμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί για μια ακόμα φορά. Με αυτή τη νίκη κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είχαμε μεγάλο κίνητρο απόψε , όμως η ψυχολογία μας δεν βρίσκεται ακόμα στο σημείο που θα έπρεπε. Ακόμα δεν διαθέτουμε το ένστικτο του νικητή, είναι κάτι που μας λείπει αυτή την στιγμή.
Παίξαμε τρομερό μπάσκετ για 25 λεπτά, καταπληκτική άμυνα, ριμπάουντ, τα πάντα, και αυτό μας αντάμειψε με αρκετά εύκολα καλάθια. Οταν όμως η Ρεάλ γύρισε την άμυνα της σε ζώνη, τότε εμείς μπλοκαριστήκαμε. Σκεφτόμασταν μόνο πως θα σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χάσαμε τον ρυθμό μας στην άμυνα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο τέλος του αγώνα. Η ουσία είναι όμως ότι η ομάδα μας μπορεί να ανταγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα».