Διακόπηκε το Celtics-Nets λόγω …πάγου
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τελικά. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Celtics και τους Nets στο Worcester της Μασαχουσέτης το Σάββατο τα ξημερώματα διακόπηκε στο ημίχρονο καθώς η επιφάνεια του παρκέ ήταν επικίνδυνη για τους αθλητές των δύο ομάδων.
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τελικά. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους
Celtics και τους Nets στο Worcester της Μασαχουσέτης το Σάββατο τα ξημερώματαδιακόπηκε στο ημίχρονο καθώς η επιφάνεια του παρκέ ήταν
επικίνδυνη για τους αθλητές των δύο ομάδων.
Γιατί; Διότι πολύ απλά η αρένα στην οποία διεξήχθη το παιχνίδι (DCU Center) χρησιμοποιείται για αγώνες ice-hokey με αποτέλεσμα κάτω από το παρκέ να υπάρχει στρώμα πάγου το οποίο καθιστούσε την επιφάνεια γλιστερή. Φυσικά δεν είναι ώρα για τραυματισμούς, οπότε προτιμήθηκε η διακοπή του αγώνα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 36-33 υπέρ των Celtics.
H συγκεκριμένη αρένα φιλοξενεί τους αγώνες των Worcester Sharks αλλά και πολλά άλλα γεγονότα όπως συναυλίες, συμπόσια, συνέδρια κτλ.