ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολα ο Βιβιανί

O Ζοντί Βιβιανί δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή (30/03), με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Δόξα Δράμας να είναι εξαιρετικά αμφίβολη

Δύσκολα ο Βιβιανί

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του, ενώ και την Παρασκευή προπονήθηκε μόνος του σε χαλαρούς ρυθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (31/03) το μεσημέρι, θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους “μαυραετούς”.

Παράλληλα ο Μαρίνος Ουζουνίδης προετοιμάζει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα του, για το ματς-“τελικό” με την Δόξα στα Πηγάδια, γνωρίζοντας πως νέο στραβοπάτημα θα φέρει φουρτούνες.

Υπενθυμίζεται πως για τον αγώνα της Κυριακής (01/04) δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντάνι και Κομεσίδης.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, η αποστολή της Ξάνθης οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο “Le Chalet”, όπου και θα διαμείνει μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ