Καμπάνα τριών αγωνιστικών σε Ιμπραϊμοβιτς
Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τις επόμενες τρεις εβδομάδες η Μίλαν. Ο Σουηδός επιθετικός τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.
Ο παίκτης των “ροσονέρι” δεν έλεγξε για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν τα νεύρα του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 87′. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τιμωρηθεί αυτόματα, αλλά η αντιαθλητική συμπεριφορά του προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης να σημειωθεί στο φύλλο αγώνα.
Αν δεν αλλάξει κάτι στη συνέχεια ο “Ίμπρα” χάνει τα παιχνίδια με Σαμπντόρια, Μπρέσια, Μπολόνια με την ομάδα του να βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη Νάπολι. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό εφέτος, αφού το ίδιο έγινε και μετά την αποβολή του στο 1-1 με αντίπαλο την Μπάρι.
Η Μίλαν πάντως κατέθεσε έφεση και περιμένει σε μείωση της ποινής του Σουηδού.