Γιορτές στα Σπάτα
Δύο μόλις μέρες θα έχουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τις γιορτές του Πάσχα, όπως τους ανακοινώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Έχει φανεί σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς πως οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος αδιαφορούν για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, συμπεριφερόμενοι με αρκετά επαγγελματικό τρόπο. Ενδεχομένως και σε υπερβολικό βαθμό.
Οι γιορτές του Πάσχα θα γίνουν για τους «κιτρινόμαυρους» στο ίδιο μέρος, όπου έκαναν και Χριστούγεννα: Στα Σπάτα. Ο Τραϊανός Δέλλας παραχώρησε ρεπό μόνο το Σάββατο της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα στους παίκτες της ΑΕΚ. Έτσι, οι τελευταίοι θα προπονούνται με γεμάτες τουρμπίνες μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα για την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά χωρίς να πάρουν στην ουσία …ανάσα.
Σε ότι αφορά την προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας, οι Σωκράτης Τσουκαλάς (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική) και Αλεξ Ντακόλ (υπέστη διάταση αριστερού δικεφάλου στο ματς με τον Αστέρα Βάρης) έκαναν θεραπεία. Οι Φώτης Καραγκιολίδης, Ρενάλντο Ράμα και Λάμπρος Θαναηλάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.