“Aνεβαίνει” ο Κωνσταντινίδης
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα ενώ ο Στέλιος Κίτσιου, που αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Αστέρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
INTIME SPORTS
Στο γήπεδο βρέθηκαν την Κυριακή (20/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν ρεπό την Δευτέρα. Οσον αφορά τον Στέλιου Κίτσιου ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Αστέρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
Οι κράμπες του προήλθαν από την επιβάρυνση των συνεχόμενων παιχνιδιών με ΠΑΟΚ και Εθνική και του πολύωρου ταξιδιού από την Μάλτα την προηγούμενη Τετάρτη ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα δίχως να νιώθει ενοχλήσεις. Οι βασικοί του κυριακάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα σχετικά υψηλής έντασης.