ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέψευσε τα βολιβιανά δημοσιεύματα ο Γκαρσία

Εξηγήσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα έδωσε την Παρασκευή ο Νάτσο Γκαρσία για δημοσίευμα σε εφημερίδα της Βολιβίας στο οποίο φιλοξενούνταν δηλώσεις του παίκτη αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Κίκε Ερνάντεθ.

Διέψευσε τα βολιβιανά δημοσιεύματα ο Γκαρσία
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Νάτσο Γκαρσία ζήτησε να κάνει την ακόλουθη δήλωση:
“Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν σε εφημερίδα της Βολιβίας αναφορικά με τις σχέσεις μου με τον προπονητή. Δεν γνωρίζω από πού προέρχεται το δημοσίευμα, αφού εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή μου. Δεν αισθάνομαι ότι με αδικεί, άλλωστε αυτός είναι που έχει την ευθύνη για τις τελικές επιλογές.

Έχω μάθει όταν έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου να συζητώ κατευθείαν μαζί του και όχι μέσω εφημερίδων, κάτι που θεωρώ πισώπλατο χτύπημα.

Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, εάν έχει δημιουργηθεί άθελα μου κάποια κακή εντύπωση, αλλά βεβαιώνω για μία ακόμη αφορά ότι ουδέποτε έκανα μειωτικά σχόλια για τον προπονητή μου.

Είμαι ο πρώτος που πιστεύει στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και ο τελευταίος που θα ήθελε να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. Αυτό δείχνουν εξάλλου και τα 3.5 χρόνια της παρουσίας μου στον Αρη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ