ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουμπένκο: “Το ίδιο καλοί μέχρι τέλους”. Μπάντοβιτς: “Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο”

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη και δύσκολη νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού, έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντες και απάντησε σε όσους θεωρούσαν πως ο "γηραιός" δεν θα "χτύπαγε" το παιχνίδι.

Μπουμπένκο: “Το ίδιο καλοί μέχρι τέλους”. Μπάντοβιτς: “Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο”

Αρχίσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και συνεχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι μας στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Βεβαίως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε αρκετά, αλλά ήμασταν πολύ μαχητικοί και με πολύ καλή απόδοση από τον τερματοφύλακά μας, που συνέβαλε στο να πάρουμε και τους βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση τους“.

Για την εμφάνιση του Φερνάντες, την παρουσία του Κομπαγιάσι και την αποβολή του Ιάκομπ, ο τεχνικός του Ηρακλή ανέφερε: ” Ο Ντάνι από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα έχει δείξει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι σοβαρός και έχει ηρεμία. Όχι μόνο με την απόδοσή τους στο ματς και στο γήπεδο, αλλά είναι πολύ θετικός και στις προπονήσεις.

Αναφορικά με τον Κομπαγιάσι, είχα σκέψεις για κάποιες εκπλήξεις αλλά ο Ντάικο έδειξε και στην προπόνηση ότι είναι σε καλό δρόμο και καλά φορμαρισμένος αλλά όχι έτοιμος και για ενενήντα λεπτά. Με τον Ιάκομπ είχα πολλές συζητήσεις. Στην Τρίπολη ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε ότι είχε τον αυτοέλεγχο. Σήμερα όμως δεν είχε την ένταση που έπρεπε στο παιχνίδι“.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αναφέρθηκε και σε όσους ισχυρίζονταν ότι ο Ηρακλής δεν θα “χτυπήσει” το παιχνίδι: ” Αν τα έχετε ακούσει αυτά, εμείς δείξαμε στον αγώνα ότι δεν ήταν αληθινά. Και δείξαμε ότι η απόδοσή μας στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή και ότι βελτιωθήκαμε“.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Σλοβάκος τεχνικός είπε πως ” θέλω και ζητάω από τους παίκτες μου να παίξουνε μέχρι τέλους το ίδιο καλά“, ενώ για το ότι παραμένει αήττητος, σχολίασε: ” σκέφτομαι μόνο το καλό για τον Ηρακλή σαν ομάδα και τίποτα άλλο“.

Τέλος, ο Μπουμπένκο αναφέρθηκε και στην έλευση του Ανδρέα Παντελή στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής: ” είναι θετικό, αφού και η ομάδα και οι παίκτες χρειάζονται να νιώθουν κάποιον που είναι κοντά τους“.

Μπάντοβιτς: “Δύσκολα τα πράγματα για τον τίτλο”

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την πλευρά του, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι η υπόθεση τίτλος δυσκολεύει.

Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του κέντρου και ήμασταν στην περιοχή του αντιπάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, λίγο η τελική πάσα και τα αβίαστα λάθη, θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και άτυχοι και πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Γιατί θεωρώ ότι στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήτανε ο Ολυμπιακός και δικαιούμασταν κάποιο γκολ“.

Για την μάχη του τίτλου, ο τεχνικός του “ερυθρολεύκων” σχολίασε: ” Σίγουρα αυτήν την στιγμή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε, αν και στο ποδόσφαιρο εκτός από τις νίκες υπάρχουν και οι ήττες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να μιλήσουμε για το τι πρέπει να αλλάξει“.

Ο Μπάντοβιτς, τέλος, ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον Ηρακλή: ” Δεν συμφωνώ μαζί σας. Στην φάση που είμαστε εμείς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό δεν έχουμε δικαιολογία για το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ