Μία αγωνιστική για την απευθείας κόκκινη ο Ιμπραχίμοβιτς
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα χάσει μόνο ένα ματς του Champions League εξαιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι με την Τσέλσι, αποφεύγοντας τα χειρότερα, όπως ανακοίνωσε η UEFA το απόγευμα της Πέμπτης (19/3).
Μόνο ένα ματς θα χάσει στο Champions League ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όπως ανακοίνωσε η UEFA για την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στο ματς κόντρα στην Τσέλσι.
Ο Σουηδός κινδύνευε με μεγαλύτερη τιμωρία, όμως απέφυγε τα χειρότερα και θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης.
Θυμίζουμε πως ο επιθετικός της Παρί στο 31ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για την φάση των “16”, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Όσκαρ, έπεσε άσχημα με τα δύο πόδια πάνω στον Βραζιλιάνο, με αποτέλεσμα να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.