ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε η παραμονή του Τσίλντρες, ο οποίος δήλωσε: “Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά”

Οπως αναμενόταν και είχε προαναγγείλει το contra.gr από τη Δευτέρα ο Τζος Τσίλντρες θα είναι και τη σεζόν 2009-2010 μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας αφού δεν έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό του για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ανακοινώθηκε η παραμονή του Τσίλντρες, ο οποίος δήλωσε: “Φέτος όλα θα είναι διαφορετικά”
Η παραμονή του Αμερικανού επισημοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του, με τις οποίες εξηγεί τους λόγους που τον κράτησαν στο λιμάνι.

“Δήλωσα και σε εφημερίδα της Ατλάντα ότι θεωρώ πως άφησα κάτι στη μέση. Το εννοώ αυτό. Όταν ήρθα πέρσι στην ομάδα είχα κάποιους στόχους που δεν επιτεύχθηκαν κι αυτό θέλω να κάνω” , επισήμανε και συμπλήρωσε: “Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είμαι ακόμα καλύτερος γιατί έχει περάσει ένας χρόνος και ξέρω καλύτερα τα παιδιά και το τι θέλει ο κόουτς από μένα. Όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη γιατί οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι λίγες κι αυτό είναι σημαντικό. Εύχομαι μόνο να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός είτε σε μένα, είτε σε κάποιο άλλο παίχτη που θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε και λίγη τύχη και φέτος θα είναι όλα διαφορετικά”.

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στην Ελλάδα: “Είναι σημαντικό για ένα παίκτη να σου δείχνουν πόσο σημαντικό σε θεωρούν στην ομάδα τους κι αυτό το έκαναν όλοι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα. Αγαπώ την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας. Είναι οι καλύτεροι και το λέω όπου κι αν πάω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ