ΣΠΟΡ

Βρέθηκε λύση για τη χρηματοδότηση των επιτροπών

Συνάντηση με τα μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών είχε ο διευθυντής του ΠΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης, ο οποίος ενημέρωσε την Επιτροπή για την επίλυση του μείζονος προβλήματος της χρηματοδότησης τους.

Βρέθηκε λύση για τη χρηματοδότηση των επιτροπών

Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί ακόμη μία σημαντική επιτυχία του Συνδέσμου, καθώς ήταν ο πρώτος που ανέδειξε το πρόβλημα δυσλειτουργίας των Επιτροπών και για περισσότερο από ενάμισι χρόνο επιδόθηκε σε προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος.

Χρειάστηκε βέβαια να γίνει αλλαγή του νόμου, αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα αρμόδια υπουργεία, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και να ασκηθεί έντονη πίεση, προκειμένου να κατατεθούν επερωτήσεις στη Βουλή για την πολύμηνη αδράνεια της Επιτροπής.

Όπως ανέφεραν από τον ΠΣΑΠ ” όλα αυτά αισιοδοξούμε πως ανήκουν πλέον στον παρελθόν, καθώς με την δημοσίευση της κοινής υπουργικής απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ανδριανού ΦΕΚ (489, ΥΟΔΔ, 9.10.2013) το μείζον αυτό πρόβλημα της χρηματοδότησης των Α΄Βάθμιων και Β’ Βάθμιων ΕΕΟΔΑΠ λύνεται μέσω του καθορισμού των αποζημιώσεων και της ένταξης των ανωτέρω κονδυλίων στον τακτικό προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ