ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Xαμηλοί τόνοι και Σταντάρ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το +2 από τον ΠΑΟΚ και ξέφυγε με 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Παιανία κρατούν χαμηλούς τόνους και τονίζουν χαρακτηριστικά "ότι δεν έχει κριθεί τίποτα στη μάχη του τίτλου και υπάρχουν ακόμη πολλά και σοβαρά παιχνίδια".

Xαμηλοί τόνοι και Σταντάρ στον Παναθηναϊκό
Άλλωστε το πάθημα είναι πρόσφατο για τους “πράσινους” όταν τον Ιανουάριο βρέθηκαν στο +8 και δημιουργήθηκε πανηγυρικό κλίμα, όμως, στη συνέχεια η διαφορά μειώθηκε στους 2 πόντους.

Ο Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση της Δευτέρας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την απόδοση τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ζήτησε ανάλογη συνέχεια, τονίζοντας “ότι σημασία έχει να νικάμε εμείς και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Ο Παναθηναϊκός στρέφει τώρα την προσοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σταντάρ Λιέγης στο Ολυμπιακό Στάδιο στην πρώτη πράξη για τους 16 του Europa League και στις τάξεις των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας υπάρχει δίψα για διάκριση και στην Ευρώπη.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Νικόλας Πατέρας είναι σύμφωνος με το περιεχόμενο της επιστολής του Ανδρέα Βγενόπουλου στη ΓΗΠΕΛ. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι δύο διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό σχετικά με όλα τα θέματα αιχμής του συλλόγου εμφανίζονται και στο γηπεδικό.

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Στέργος Μαρίνος τέθηκαν στη διάθεση του Νιόπλια για τον αγώνα με τους Βέλγους, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν από το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ