Λέτο και Μουν δηλώνουν ότι θα είναι έτοιμοι
Μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το εάν ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση δεξιού μπακ, αφού ο Αντωνίου με τον Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισαν να περιμένουν πρώτα να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση του Μπράις Μουν.
θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας: ”
Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είχα κάποια προβλήματα μετά το δυστύχημα αλλά τώρα τα έχω ξεπεράσει. Πιστεύω ότι θα πάρω χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που θα δώσουμε στην Αυστρία”.
– Ψυχολογικά πώς νιώθεις;
” Ψυχολογικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα νιώθω ότι έχω επανέλθει 100%“.
Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια της Αυστρίας και ο Αργεντινός μέσος υποσχέθηκε να δείξει τον καλύτερο εαυτό του με την “πράσινη” φανέλα: ” Ημουν αρκετό καιρό μακριά από τις προπονήσεις οπότε πρέπει να δουλέψω αρκετά σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στα παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δείξω τον καλύτερο μου εαυτό “.
Εκείνη την ώρα τον πλησίασε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού και του ζήτησε να βάλει τρία γκολ στον Ολυμπιακό.
– Πώς αισθάνεσαι με τέτοιες αντιδράσεις; ” Είναι λογικό, είναι φίλαθλοι και είναι απόλυτα νορμάλ να αντιδρούν έτσι“.
– Για την προετοιμασία; ” Τώρα πάμε να δουλέψουμε πάνω στην τακτική. Πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής“.