ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: “Κανένα πρόβλημα με Ντελ Πιέρο”

Το καλοκαιρινό διαζύγιο που θα βγει ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν σημαίνει ότι ο "Μεγαλέξανδρος" δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Πρόβλημα με Μπουφόν.

Κόντε: “Κανένα πρόβλημα με Ντελ Πιέρο”

Ο Ιταλός τερματοφύλακας πονά στον αριστερό ώμο και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της “Γηραιάς Κυρίας” θα χρειαστεί δέκα ημέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αυτό σημαίνει πως χάνει το ντέρμπι με την Ίντερ (29/10), αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαίωσε ο προπονητής του, μιλώντας για το παιχνίδι με τη Τζένοα.

Εκτός για την αναμέτρηση με τους “γκριφόνι” είναι σίγουρα και ο Αρτούρο Βιδάλ και όπως όλα δείχνουν ο Χιλιανός θα κάνει την επιστροφή του στο παιχνίδι της Τρίτης, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του Ντελ Πιέρο ο Κόντε τόνισε: “Πρέπει να σκεφθώ ως ένας προπονητής ο οποίος καλείται να επικεντρωθεί, τόσο στις ανθρώπινες και τεχνικές όψεις. Απ’ ότι ξέρω τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση μου με τον Αλεσάντρο. Η σχέση μας είναι ειλικρινής και συχνά μιλάω μαζί του. Γνωρίζει πως τα λεπτά που θα περάσει στο γήπεδο μπορεί να είναι 0, 15, 25, 90 ή 95, εξαρτάται μόνο από την απόδοσή του στο γήπεδο και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος ακόμα και όταν παίζει τα τελευταία 20-25 λεπτά και έχει αντίκτυπο, σημαίνει ότι έκανα τη σωστή αλλαγή”.

Ο “Πιντουρίκιο” διανύει τους τελευταίους του μήνες στη Γιουβέντους, όπως ανακοίνωσε προ ημερών ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ