Όργια
Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε αγνώμονες τους οπαδούς του ΠΑΟ επειδή βρίζουν τον Τζίγκερ ξεχνώντας την προσφορά της οικογένειάς του. Έχει δίκιο – ποια άλλη οικογένεια προσέφερε 19 πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό;
Ο φωτογραφικός φακός στα αποδυτήρια του γηπέδου του Αγρινίου απαθανάτισε τον Αμπντούν εν στύσει, με καπέλο και γκλομπ αστυνομικού. Κι ύστερα απορούν ορισμένοι με τα όργια που κάνει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο κινηματογραφικός “Τζέιμς Μποντ” θα είναι γκεστ σταρ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών του 2012, κατόπιν προσωπικής επιθυμίας της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν είναι περίεργο – κάτι τέτοια βίτσια είχε κι η βασίλισσα Γιάννα το 2004.
Επειδή τελευταία είναι σε έξαρση το μεταναστευτικό και οι επιχειρήσεις-σκούπα της αστυνομίας, η εικόνα κάποιου Τζαμέλ Αμπντούν εξ Αλγερίας με καπέλο και γκλομπ Έλληνα αστυνομικού αποκτά το χαρακτήρα αντιρατσιστικού μηνύματος – δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μπάτσοι και μετανάστες.
Κορυφαία στιγμή στο πανηγυρικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το σημείο που ο Μιραλάς λούζει τον Βαλβέρδε. Έτσι τον έλουζε και πέρσι όταν επέμενε να τον χρησιμοποιεί στην πτέρυγα και όχι σέντερ φορ.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει οικονομικά τους Παλαιμάχους αν οι τελευταίοι αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ας μην ξοδεύεται – αν οι Παλαίμαχοι αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ θα χρειαστούν κάποιον να τους στηρίξει ψυχολογικά.
Σαφής, αναλυτική και άκρως αποκαλυπτική η επίσημη τοποθέτηση Τζίγκερ για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Μπορεί να μην τοποθετείται συχνά, αλλά όταν το κάνει δε λέει τίποτα.
Την Τρίτη είναι η κρίσιμη μέρα για τον Δημητρέλο προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος της ΑΕΚ στην εφορία και να πάρει ενημερότητα. Αν τα καταφέρει ποιος τον πιάνει – τουλάχιστον για χρέη στο δημόσιο κανείς.
Στη συνάντησή του με τους Παλαιμάχους ο Νικόλας Πατέρας δέχτηκε να βοηθήσει υπό προϋποθέσεις. Για να μη φύγουν με άδεια χέρια τούς δώρισε από μια κασέτα της προσωπικής του συλλογής.
Μετά το Πάσχα θα κριθεί το θέμα της παραμονής ή μη του Βαλβέρδε. Μέχρι τότε θα μπορούν ελεύθερα να τον μπουγελώνουν οι παίκτες του στα αποδυτήρια.