“Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η νίκη επί των Ρόβερς”
Ο Κοστίν Λάζαρ αναφέρθηκε στο πρώτο του τέρμα με την φανέλα του "Δικεφάλου", ενώ τόνισε πως "θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε τον Αρη".
Ευχαριστημένος για το γκολ που πέτυχε αλλά και ικανοποιημένος για την νίκη του ΠΑΟΚ επί των Σάμροκ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κοστίν Λαζάρ. Ο Ρουμάνος μέσος του “Δικεφάλου” τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα προκειμένου να κερδίσει τον Άρη και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να έρθει στον “Δικέφαλο”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το γκολ που πέτυχε και την νίκη της ομάδας του: “Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αλλά είναι πιο σημαντικό ότι κέρδισε η ομάδα, θα βοηθήσει σίγουρα και στην ψυχολογία μας”.
Για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων: “Ο τραυματισμός με είχε ρίξει και ψυχολογικά ωστόσο είναι σημαντικό ότι επέστρεψα και μάλιστα με γκολ”.
Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε”
Για το γεγονός ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ: “Δεν έχει σημασία με ποιον πανηγύρισα αλλά ότι πήραμε την νίκη. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με έφεραν στον ΠΑΟΚ”.