ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν, ωστόσο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα βλέμματα των περισσοτέρων είναι στο μεταγραφικό μέτωπο.

Επιστροφή στη δράση στον Ολυμπιακό
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν, ωστόσο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα βλέμματα των περισσοτέρων είναι στο μεταγραφικό μέτωπο. Ο λόγος είναι απλός, αφού την Τρίτη έρχεται στο προσκήνιο και πάλι ο Ντούντου Σεαρένσε, ο οποίος λογικά θα αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Βραζιλίας με την Γκάνα. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την περίπτωσή του, αλλά από την πρώτη στιγμή έχουμε επισημάνει ότι τέτοιου επιπέδου μεταγραφές δεν γίνονται σε μία βραδιά.

Κι αν στις αρκετές κατά τα άλλα, δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, προσπαθήσει κάποιος να αποκωδικοποιήσει τα λόγια του, δεν θα πει ότι ο παίκτης είναι 100% αποφασισμένος για τον Ολυμπιακό. Στην ουσία, παραπέμπει, στο «κάνετε πρόταση και βλέπουμε». Αν το πάρει το θέμα κάποιος από την άλλη του πλευρά, για τον επίσημο Ολυμπιακό θα είναι ό,τι χειρότερο στην παρούσα φάση να φάει «πόρτα». Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος περιμένει πολλά πράγματα φέτος στις μεταγραφές…

Πλην του Ντούντου, ο Λεμονής είδε και την Εθνική Κροατίας. Αλλά κι εκεί, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Ο Πέτριτς έχει το καλό ότι έχει Ελληνίδα σύντροφο, αλλά μία γυναίκα δεν είναι αρκετή… Πάει καλά με την Βασιλεία, λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις, άρα;

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις 16:00. Ο Μάριτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ενώ ο Κωνσταντίνου ακολούθησε μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φακίνος ο οποίος παρουσίασε εικόνα γαστρεντερίτιδας. Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 16:00.

Από του Ρέντη φυσικά λείπουν οι διεθνείς. Πλην των Ελλήνων, είναι και οι ξένοι και μόνο λίγοι δεν είναι… Ο Λεμονής περιμένει άλλωστε πως και πως την επιστροφή όλων, να δει την κατάστασή τους και αναλόγως να κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής, στη Λάρισα. Η ομάδα θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα το πρωτάθλημα, απαιτούνται τέσσερις βαθμοί και η ευκαιρία για το τρίποντο είναι τώρα.

Θετικό μήνυμα…

Στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Κωνσταντίνου, μετά την προπόνηση της Δευτέρας «ανέβηκε» το παρακάτω άρθρο: «Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου την Δευτέρα συμμετείχε σε ένα μέρος από το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι καθοριστική σχετικά με την πορεία του τραυματισμού του. Ο Μιχάλης ανέβασε ένταση μπαίνοντας για λίγο στο κανονικό πρόγραμμα και αυτό αναμφίβολα είναι ευχάριστο, ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος».

Τα «ερυθρόλευκα»

* Έντονη η κριτική στον Νικοπολίδη κι αυτό συζητήθηκε στου Ρέντη.

* Χωρίς… πλάκα πάντως, ο Ολυμπιακός έχει τους βασικούς τερματοφύλακες της Εθνικής Ανδρών και της Ελπίδων.

* Τι συμπεράσματα να βγάλεις σε αυτά τα 13’ που αγωνίστηκε ο Ντούντου; Την λάθος πάσα στον Ροναλντίνιο;

* Ανεβαίνει συνεχώς ο Πατσατζόγλου και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στη Λάρισα.

* Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 23/3 η ετήσια εκδήλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής του Νομού Φθιώτιδας στη Λαμία. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι πολιτικές και αθλητικές αρχές του τόπου, ενώ βραβεύτηκαν ο Γιάννης Ταραλίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γούναρης και από το τμήμα συνδέσμων οι Γιάννης Μώραλης και Θοδωρής Σιώζος.

* Στο Μεξικό ο κόσμος κάνει… στροφή για τον Καστίγιο και δεν τον θέλει στην Εθνική ομάδα. Παράλογο σας φαίνεται; Αντί για το Μεξικό-Παραγουάη να παίζεις φιλικό, Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK