ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχάριστες ειδήσεις για Καβακά

H υπόθεση παραμονής της Κέρκυρας στην κατηγορία έχει δυσκολέψει αρκετά, ωστόσο κανένας στο στρατόπεδο των Φαιάκων δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει.

Ευχάριστες ειδήσεις για Καβακά

Ο Τίμος Καβακάς, μιλώντας στους παίκτες του την Τετάρτη το πρωί, τους τόνισε τη σπουδαιότητα του επικείμενου αγώνα τους στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, ζητώντας τους να έχουν την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν και κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Φαίακες, μετά το ρεπό της Τρίτης, επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τους Μίχο και Κοντοδήμο να προπονούνται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχαν. Επίσης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Τίμος Καβακάς θα έχει στη διάθεσή του και τον Βέτσελ, ο οποίος κόντρα στην ΑΕΚ εξέτισε την ποινή του.

Ο Γκουστάβο συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ ο Σακελλαρίου επέστρεψε από την Αθήνα όπου ταξίδεψε για εξετάσεις (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) και αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε κανονικό ρυθμό προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK