ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαίμαχοι: “Θα βοηθήσει ο Βγενόπουλος”

Με διευκρινιστική τους ανακοίνωση οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού τονίζουν πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος τους είπε πως θα βοηθήσει ανεξάρτητα από το εάν θα συμμετάσχουν οι υπόλοιποι μέτοχοι όπως λανθασμένα είπαν την Τρίτη.

Παλαίμαχοι: “Θα βοηθήσει ο Βγενόπουλος”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ παραδρομής χθες στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος μας είπε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο εάν βάλουν και οι άλλοι μέτοχοι. Ο κ. Βγενόπουλος, όπως άλλωστε τοποθετήθηκε και στη δική του ανακοίνωση, μας είπε ότι εάν αναλάβουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουμε από εκείνον την οικονομική στήριξη που του αναλογεί και στην αποφασισθείσα αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Προφανώς το λάθος μας αυτό δεν ήταν σκόπιμο και δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να υποβαθμίσουμε την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, ούτε τις προσπάθειες που καταβάλει την περίοδο για τη σωτηρία της ομάδας.

Ο πρόεδρος,

Βασίλης Κωνσταντίνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK