Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκούντγιονσεν
Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης της ομάδας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
INTIME SPORTS
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο διεθνής Νίκος Εγγλέζου, ενώ ο Αντώνης Ρίκκα δεν την ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω μιας διάτασης στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο Τραϊανός Δέλλας εξάλλου έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και ο Δημήτρης Σιαλμάς αποφόρτιση στο γυμναστήριο.
Θετικά είναι τα νέα για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν ο οποίος προπονήθηκε και πάλι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας κι άλλο τους ρυθμούς του, γεγονός που μαρτυρά τη βελτίωση της κατάστασής του. Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση, έχει αρχίσει.