ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/4) για τις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Στις ΗΠΑ ο Σταυρόπουλος

Φτάνει η στιγμή που θα φύγει στις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος προκειμένου να τσεκάρει νεαρούς παίκτες που πιθανόν να αποτελέσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα την Παρασκευή τα ξημερώματα θα αναχωρήσει για την Αμερική ο τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου” για να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament (την επόμενη Δευτέρα θα βρεθεί εκεί και ο Χάρης Μαρκόπουλος), το οποίο διεξάγεται εδώ και 59 χρόνια, με την συμμετοχή 64 από τους καλύτερους απόφοιτους (seniors) Αμερικάνικων κολλεγίων.

Σε αυτό, ο Σταυρόπουλος θα δει παίκτες που θα αγωνιστούν, με τον ίδιο να έχει κάνει ήδη ένα προσχέδιο για κάποιους που θα επικεντρωθεί. Πάντως, όπως και να έχει, ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει αρκετούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές καθώς θεωρείται δεδομένο πως οι “ασπρόμαυροι” φέτος θα “ψωνίσουν” από κολέγια. Σχετικά με τα νέα της προπόνηση της Πέμπτης (5/4) συμμετείχαν όλοι εκτός των Ντούβνιακ και Αλεξιτς που βρίσκονται στην Σερβία για να ανανεώσουν την βίζα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK