Κούπερ: “Τιμώ το συμβόλαιο μου και δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό”
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αναφέρθηκε στην ήττα του Αρη από τη Ρόζενμποργκ, αλλά και στα σενάρια που τον θέλουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
“Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Ρόζενμπουργκ παίζει με τις καλές σέντρες από τα άκρα. Η ομάδα μου τα άφησε όλα στον αγωνιστικό χώρο, σε κανένα σημείο δεν έχασε τον έλεγχο και ήταν πάντα κοντά για να σκοράρει, απλά ήθελε λίγο παραπάνω ηρεμία στα τελευταία λεπτά. Στο πρώτο γκολ, η μπάλα αλλάζει πορεία την τελευταία στιγμή, ενώ το δεύτερο γκολ είναι καταπληκτικό αφού ο Πρίτσα κατέβασε καταπληκτικά την μπάλα και την έστειλε σχεδόν στο δοκάρι. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την ικανότητα του αντιπάλου και όχι το λάθος το δικό μας. Καμιά φορά όλα εξαρτώνται από την ικανότητα του παίκτη. Είναι περίπλοκος ο όμιλος, παρόλο αυτά δεν αφήνει την ίδια κατάσταση σε σχέση με αυτή που επικρατούσε μετά την πρώτη αγωνιστική. Εμείς κυνηγήσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ακόμη κι αν το παίρναμε τα πράγματα θα παρέμεναν περίπλοκα και για μας”.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρόζενμποργκ, Νιλς Αρνε Εγκεν, είπε:” Παίξαμε αρκετά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, οδηγώντας ουσιαστικά τον Αρη εκεί που θέλαμε. Ο Ιβερσεν είναι πολύ γρήγορος κι όταν βγαίνει κερδισμένος από τις μονομαχίες, έχουμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα για παράδειγμα κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Είμαι όμως ικανοποιημένος κυρίως από τη μεσοαμυντική γραμμή. Στην αρχή του αγώνα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, στη συνέχεια όμως το οδηγήσαμε εκεί που θέλαμε. Η τακτική μας δεν άλλαξε στο τέλος του παιχνιδιού, όπου είχαμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Πετύχαμε μια καθαρή νίκη κάνοντας ένα καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο”.