Οι ….προγραμματικές δηλώσεις του Ιβανσιτς (vid)
H μεταγραφή του Αντρέας Ιβανσιτς στη Μάιντζ δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τη γερμανική ομάδα, ωστόσο ο Αυστριακός μέσος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.
Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Παναθηναϊκού επιχειρεί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον έτσι ώστε να κερδίσει ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση αλλά και τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Αυστρίας στην οποία έχει διατελέσει και αρχηγός.
Μιλώντας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, ο Ιβανσιτς τόνισε: « Τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικά. Βρισκόμουν τώρα στον τέταρτο χρόνο μου στην ομάδα. Στα τρία προηγούμενα χρόνια είχα τέσσερις προπονητές λογικό ήταν κάποιος να μη με θέλει και να έχει διαφορετική άποψη για εμένα. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Ο Παναθηναϊκός μου άνοιξε καινούριες πόρτες».
Σχετικά με τη Μάιντς επεσήμανε: « Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στην πίεση που θα υπάρχει γιατί έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία. Αυτή τη στιγμή δεν ονειρεύομαι τη μεταγραφή μου κάποια στιγμή στο μέλλον σε ένα ακόμα μεγαλύτερο Σύλλογο. Θέλω να πετύχω στην Μάιντζ. Αυτό μετράει αυτή τη στιγμή για εμένα».