ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης: “Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες”

Περιφρονητική -ανεπίσημη πάντως- ήταν ηαντίδραση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςμε αφορμήτη διαιτησίατου αγώνα των "ερυθρολεύκων" με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μαρινάκης: “Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες”
Συγκεκριμένα, “κύκλοι” της ΠΑΕ Ολυμπιακός διοχέτευσαν στον Τύπο τα εξής: ”
Η ομάδα της ισοπαλίας με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, η ομάδα του ανύπαρκτου πέναλτι του Δαλούκα, η ομάδα που διασύρθηκε στην Καβάλα, η ομάδα της πεντάρας με την Μπαρτσελόνα, η ομάδα που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα, είναι λογικό -η διοίκησή της- να είναι ζαλισμένη και πανικοβλημένη, ειδικά δε ενόψει ενός ιδιαίτερα δύσκολου αγώνα που δίνει αύριο (Κυριακή) στην Κρήτη. Ο Ολυμπιακός δεν απαντά σε δηλώσεις που είναι για γέλια και έχουν μοναδικό στόχο να κουκουλώσουν προβλήματα και αδυναμίες. Ο κ. Νικόλας Πατέρας δεν δικαιούται δια να ομιλεί“.

Νωρίτερα, εξερχόμενος του γηπέδου Καραϊσκάκη,ο μεγαλομέτοχος του ΟλυμπιακούΒαγγέλης Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,αρκέστηκε να δηλώσει: ” Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες… “.

Οσον αφορά στα όσα υποστήριξαν (link:291099)”κύκλοι”(/link) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η απάντηση είναι η εξής: ” Μας καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη ότι δεν ασχολείται με φαιδρότητες. Όλοι έχουν δει αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ