ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχή των παικτών για τρίτη ημέρα

Ούτε την Παρασκευή προπονήθηκαν οι παίκτες του Άρη, συνεχίζοντας για τρίτη ημέρα την αποχή από το προπονητικό πρόγραμμα λόγω των πολύμηνων οφειλών της διοίκησης.

Αποχή των παικτών για τρίτη ημέρα

Όσο μάλιστα δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα και τουλάχιστον κάποιο ποσό στους λογαριασμούς τους, τόσο η κατάσταση θα δυσκολεύει. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει δεμένα χέρια και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κάνει τίποτα, πόσω μάλλον να πιέσει επαγγελματίες αθλητές να γυμναστούν από τη στιγμή που η διοίκηση δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η δέσμευση του Γιάννη Δαμιανίδη ότι τα χρήματα από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου θα κατατεθούν άμεσα στους λογαριασμούς δεν έλυσε ούτε προσωρινά το πρόβλημα και οι παίκτες, που δεν ικανοποιήθηκαν από τις υποσχέσεις που έλαβαν, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αναγκαστικά πηγαίνει πίσω και η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι που θα κρίνει το μέλλον του Άρη στα play off – αν καταταγεί 7ος και πέσει πάνω στον Παναθηναϊκό προφανώς και δεν θα έχει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK