ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα Φερέιρα στους παίκτες

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει καλά ότι στα πλέι οφ θα κριθεί και το δικό του μέλλον στον πάγκο του τριφυλλιού και στην προπόνηση της Μ.Τρίτης φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του πως θα αγωνιστούν αυτοί που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ τους κάλεσε να βάλουν τον Παναθηναϊκό πάνω από όλα.

Μήνυμα Φερέιρα στους παίκτες
Οι “πράσινοι” έκλεισαν την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος με μία ακόμη ήττα και τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν για όλους ενόψει των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κατακτήσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διότι σε αντίθετη περίπτωση οι αναταράξεις θα είναι ισχυρές στην Παιανία.



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει χάσει πόντους λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας μετά από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ξεκαθάρισε τη θέση του στους παίκτες για το επερχόμενο κρίσιμο μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών:
“Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για εμάς. Θα δώσουμε δύσκολα παιχνίδια στα οποία θα κριθεί η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να βάλετε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς σας και να είμαστε μία γροθιά”.



Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έκανε λόγο για αδιαφορία κάποιων παικτών και δεν δίστασε να τους πει πως δεν έχει πρόβλημα να φέρει 10 παιδιά από τις Ακαδημίες:
“Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνετε στο γήπεδο. Από δω και πέρα θα αγωνίζονται αυτοί που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK