ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαβορί ο Χιμένεθ. Αδαμίδης: “Τις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε καταλήξει”

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η ΑΕΚ όπως αποκάλυψε ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καψής. Αδαμίδης: "Θέλει λίγο υπομονή".

Φαβορί ο Χιμένεθ. Αδαμίδης: “Τις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε καταλήξει”
Στην αποκάλυψη ότι ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, προχώρησε ο Δημήτρης Καψής.

Συγκεκριμένα, ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε σε “πηγαδάκι” με τους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Ξάνθη, πως ο Ισπανός τεχνικός έχει το προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

“Ο Χιμένεθ θα είναι μάλλον ο επόμενος προπονητής “, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καψής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Χιμένεθ στο Λονδίνο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύ καλό κλίμα στις δύο πλευρές. Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός πως ο Ισπανός είναι μία ανάσα από την Ενωση, με τον Σταύρο Αδαμίδη να επιβεβαιώνει την είδηση, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: ” Είναι πολύ σημαντική η απόφαση. Πιστεύω τις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε καταλήξει. Είμαστε κοντά σε προπονητή, αλλά θέλει λίγη υπομονή” , δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

Xιμένεθ: ”
Μίλησα με Αδαμίδη

Οσον αφορά στην επιλογή του 47χρονου προπονητή (21/01/1964) έπαιξε ρόλο η επιθυμία του κόσμου, ή για να το θέσουμε καλύτερα, η δυσφορία για την επιλογή του Πάουλο Σόουζα, ο οποίος, όπως είχαμε τονίσει εδώ και καιρό, ήταν η πρώτη επιλογή του προέδρου της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ