ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιλμπέρτο: “Πάμε για την ανατροπή”

Οι πιθανότητες μετά το 1-3 του ΟΑΚΑ, σε καμία περίπτωση δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, όμως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να πάνε στο Βέλγιο για να αναστρέψουν στην κατάσταση.

Ζιλμπέρτο: “Πάμε για την ανατροπή”
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας μίλησε για την ρεβάνς της Πέμπτης στο site της ΟΥΕΦΑ, λέγοντας: «
Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αλλά πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Στην έδρα μας είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά του πρώτου αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης ».



Στην ερώτηση τί έφταιξε και ήρθε αυτό το 1-3, απάντησε: «
Δεν τους υποτιμήσαμε. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, ειδικά σε μία διοργάνωση όπως είναι αυτή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι είχαν μερίδιο ευθύνης σε αυτή την απογοητευτική εμφάνιση. Ήταν μια προειδοποίηση για εμάς, σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ματς», ενώ αναφορικά με τον
Μίλαν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε: «
Ο Γιοβάνοβιτς είναι καλός παίκτης, αλλά νομίζω ότι εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την Σταντάρ ως ομάδας. Και όχι ως ξεχωριστές μονάδες. Είναι άλλωστε μία ενωμένη ομάδα και αυτό είναι το χαρακτηριστικό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ