ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουργκίφ: “Ο Ολυμπιακός δεν με εντυπωσίασε, αλλά είναι αθλητική ομάδα”

Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ απέχει μία ημέρα και στο στρατόπεδο της Μπορντό συνεχίζεται η προετοιμασία για τη ρεβάνς της Γαλλίας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου το αστέρι των πρωταθλητών, Γιοάν Γκουργκίφ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το δεύτερο παιχνίδι, ειδικά μετά το 0-1 της Αθήνας.

Γκουργκίφ: “Ο Ολυμπιακός δεν με εντυπωσίασε, αλλά είναι αθλητική ομάδα”
Ερωτηθείς αρχικά για το πως θα αντιμετωπίσει η
ομάδα του τον αγώνα με τους “ερυθρολεύκους” ο διεθνής Γάλλος είπε:
“Έχουμε δύο ημέρες για να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν (σ.σ μετά και το 0-0 με τη Μονακό). Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πνευματικά και σωματικά, να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε την πρόκριση”.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία του παιχνίδια, αλλά αυτό ουδόλλως απασχολεί τον ίδιο: ” Αυτό αλλάζει γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετική διοργάνωση. Η ένταση είναι διαφορετική, είναι ξεχωριστή διοργάνωση. Δεν στεκόμαστε στα τελευταία αποτελέσματά τους. Οι άνθρωποι μας ασχολούνται περισσότερο με τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Έχουμε κίνητρο και είμαστε αισιόδοξοι”.

Ο Γκουργκίφ μίλησε και για την εικόνα που περιμένει να έχει η αναμέτρηση: “Έχουν χάσει το πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να επιτεθούν για να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα θέλουν να μας πιέσουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα”.

Ο 24χρονος μέσος μίλησε στο τέλος και για την εικόνα που αποκόμισε από τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Δεν ξεχώρισα κάτιιδιαίτερα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά γενικά είναι αθλητική ομάδα. Είναι επικίνδυνοι στα στημένα, είναι που με εντυπωσίασε. Είναι δυνατοί σωματικά, σκληρή ομάδα και μπορούν να βγουν εύκολα μπροστά. Νομίζω πως θα έχουν μεγάλο κίνητρο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ