Καταρχήν συμφωνία με Στίνσον
Ο Κέρτις Στίνσον είναι ο εκλεκτός του Αρη για τη νευραλγική και τόσο σπουδαία θέση του πλέι μέικερ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, ο οποίος είχε θητεύσει στον Κολοσσό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007-08, έχει έρθει σε κατ’αρχήν συμφωνία με τους κίτρινους για να φορέσει τη φανέλα τους την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
O Στίνσον είχε μία αρκετά αποδοτική σεζόν φέτος στο ΝΒDL με τους Αϊόβα Ενερτζι με 16 πόντους και επτά ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι καλός κουμανταδόρος, έχει κίνητρο να φτιάξει όνομα στην Ευρώπη και το κασέ του βρίσκεται στα μέτρα του Αρη.
Αντιθέτως, ο Αρης δύσκολα θα αποκτήσει τον Τζερεμάια Μάσεϊ ως δανεικό. Η Ρεάλ δεν προτίθεται να καλύψει το (μεγάλο) συμβόλαιό του και οι όποιες προσπάθειες για πώληση του παίκτη (Μακάμπι, Εφές, Ρόμα) έπεσαν στο κενό.
Ο Μάσεϊ προς το παρόν δεν κινείται αφού μπορεί να καθίσει στο συμβόλαιό του. Επειδή όμως θέλει να παίξει σε ομάδα που θα έχει ρόλο δεν αποκλείεται να έρθει σε συμβιβασμό με τη Ρεάλ. Παράλληλα, ποντάρει πολλά στο κοινοτικό του διαβατήριο και στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα των Σκοπίων.