ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκσπούρνινγκ: “Η σκέψη μας πάντα στον Αντεφέμι”

Ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέρδα" μίλησε για τον τραγικό χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στο μέλλον της καριέρας του και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γκσπούρνινγκ: “Η σκέψη μας πάντα στον Αντεφέμι”
“Ήταν η πιο τραγική στιγμή στην καριέρα μου. Όλα τα παιδιά συγκλονιστήκαμε με το χαμό του Ολουμπάγιο”, είπε για τον απροσδόκητο θάνατο του Αντεφέμι, συμπληρώνοντας:
“Καθόμαστε και ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα, όπως τα συμβόλαια μας και οι μεταγραφές, χάνοντας την πραγματική αξία. Όλοι στην ομάδα είμαστε συγκλονισμένοι. Θεωρώ ότι περάσαμε την πιο δύσκολη εβδομάδα και η λύπη μας είναι τεράστια. Η σκέψη μας θα είναι πάντα μαζί του και μαζί με την οικογένεια του. Χρειάζονται κουράγιο και δύναμη”.



Όσον αφορά το μέλλον του, τόνισε:
“Πρώτα θα μιλήσω με την ομάδα μου και μετά με οποιονδήποτε άλλον. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο”.



Σχετικά με τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το “κασέτα gate”, σημείωσε:
“Νιώθω πολύ άβολα όταν ακούω να γίνονται τέτοια πράγματα. Κάποιες στιγμές τρελαίνομαι με το θράσος κάποιων. Πως μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο; Εν γνώσει του δηλαδή να κάνει κακό και λάθη εις βάρος μιας ομάδας. Φαντάσου πως νιώθουν και οι παίκτες με όλα αυτά που ακούγονται. Σκέψου να ετοιμάζεσαι να παίξεις και από πριν κάποιοι να λένε ότι θα χάσεις. Άντε να τους πείσεις εσύ ότι το λάθος που έκανες ήταν ανθρώπινο και έγινε άθελα σου. Φοβάσαι πλέον να κάνεις το παραμικρό λάθος, μην τυχόν και σε κατηγορήσουν για στήσιμο του αγώνα. Είναι απλά τραγικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ