ΣΠΟΡ

Δυνατό φινάλε στο πρωτάθλημα ξιφασκίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας ανδρών/γυναικών, όπου έγιναν τρομερές "μάχες" μέχρι να στεφθούν οι πρωταθλητές Βασίλης Φλώρος και Ελένη Πασχαλίδου.

Δυνατό φινάλε στο πρωτάθλημα ξιφασκίας

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 190 αθλητές και αθλήτριες αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Ο Βασίλης Φλώρος αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στους άνδρες επικρατώντας με 15 – 10 επί του Αλέξανδρου Κοντογιάννη στον τελικό. Στις γυναίκες η Ελλένη Πασχαλίδου νίκησε μετά από έναν συναρπαστικό τελικό τη Δέσποινα Γεωργιάδου με 15 – 14 διατηρώντας για μία ακόμη χρονιά τον τίτλο. Έτσι έγινε η δεύτερη γυναίκα με τρία πρωταθλήματα στο ενεργητικό της.

Στο ομαδικό των ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Πανελλήνιος αφήνοντας δεύτερο τον ΟΞΙΦ και τρίτο τον Αθηναϊκό, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε ο “σύλλογος των Ολυμπιονικών” με δεύτερο τον ΟΞΙΦ και τρίτο τον Μ. Αλέξανδρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK