Απειλεί με αποβολές η FIBA, κίνδυνος για ΑΕΚ

H FIBA φτάνει την κατάσταση στα άκρα και απειλεί να αποβάλει τις ομάδες που θα βρεθούν τη Μεγάλη Παρασκευή συνεδρίαση της Euroleague για το Eurocup στο Λονδίνο.

Το πάει στα άκρα η FIBA η οποία ετοιμάζεται να κάνει πράξη τις απειλές της και να αποβάλει όποια ομάδα έχει εκπροσώπηση τη Μεγάλη Παρασκευή συνεδρίαση της Euroleague για τις ομάδες του Eurocup στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIBA το Μεγάλο Σάββατο, θα ληφθούν αποφάσεις για αποβολή των ομοσπονδιών και των εθνικών ομάδων, αν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουν αποβάλει από τις εγχώριες διοργανώσεις τις ομάδες που επέλεξαν το Eurocup.

Πλέον η ΕΟΚ καλείται να αποβάλει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα, στην περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" επιλέξουν να επιμείνουν στην απόφασή του να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Eurocup.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έγινε γνωστό ότι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυστηρή προειδοποίηση σε ΑΕΚ από ΕΟΚ
ΕΞΩ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ισπανία!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".