Επίσημα στο Eurocup η ΑΕΚ

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη νέα μορφή του Eurocup.

Επίσημα στο Eurocup η ΑΕΚ
AEK eurocup

Η συμμετοχή της ΑΕΚ στο Eurocup επικυρώθηκε τη Δευτέρα. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε επισήμως το σκελετό των δύο νέων διοργανώσεων και στο πλάνο της δεύτερης υπάρχει υπάρχει φυσικά η Ένωση.

Από τις 31 Μαρτίου ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε αποφασίσει για την παραμονή της ελληνικής ομάδας στις τάξεις της Euroleague και είχε ενημερώσει γι' αυτό την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου.

Μαζί με την ΑΕΚ θα βρίσκονται επίσης η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Σάσαρι, η Τρέντο, η Ρέτζιο Εμίλια, η Λιέτουβος Ρίτας, η Ζιελόνα Γκόρα και η Γαλατάσαραϊ. Φυσικά αν η τελευταία κατακτήσει εφέτος το τρόπαιο και εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, θα υπάρξει μικρή διαφοροποίηση.

Οι τέσσερις όμιλοι θα συμπληρωθούν από ομάδες που θα προκύψουν από την Αδριατική Λίγκα, την ACB, τη Λίγκα των Ανατολικών Χωρών και από τη Γερμανία (δύο). Επίσης σε πρώτη φάση θα δοθούν και πέντε wild card, για τις οποίες έχουν θέσει υποψηφιότητα ομάδες από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αδριατική Λίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αγγελόπουλος αποφάσισε: Στο Eurocup η ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK