ΚΑΕ Άρης: "Η επιστροφή του Αυτοκράτορα στην Ευρώπη"

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης, με ανακοίνωσή τους αναφέρθηκαν στην επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω wild card, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: "Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώθηκε ότι η ομάδα μας πήρε μία από τις διαθέσιμες wild cards για το EuroCup της ερχόμενης περιόδου και περιμένει την τυπική επικύρωση από τη γενική συνέλευση του ελεγκτικού συμβουλίου η οποία θα λάβει χώρα στις 8/7, μία μέρα πριν από την κλήρωση της διοργάνωσης (Πέμπτη 9/7, στη 1μ.μ.).

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νικόλαος Λάσκαρης, δήλωσε:

"Η επιστροφή του ΑΡΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Η ομάδα μας καλείται πλέον να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι πίστεψαν και εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό. Ήδη με σχέδιο αλλά και υψηλές προσδοκίες χτίζουμε την ομάδα που θα φέρει τον ΑΡΗ στο ελληνικό και ευρωπαϊκό προσκήνιο και θα γεμίσει τις καρδιές των φιλάθλων μας με υπερηφάνεια. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει παράλληλα να επισημάνουμε το ευτυχές γεγονός ότι η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό που το ελληνικό μπάσκετ θα είναι για άλλη μία φορά ο πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη. Όπως είναι σημαντικό που νέοι άνθρωποι και υγιείς επιχειρηματίες, σε μεγάλες και μικρές πόλεις της χώρας μας, επενδύουν στο μπάσκετ, φέρνοντας τον Έλληνα φίλαθλο στα γήπεδα διεκδικώντας τις ίδιες ελπίδες και οράματα για εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε:

"Είναι μια μέρα μεγάλης χαράς για τον ΑΡΗ. Τρία χρόνια απουσίας από την Ευρώπη ήταν πολλά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας για να ξαναφορέσει ο ΑΡΗΣ το ευρωπαϊκό κοστούμι του είχαν αίσιο τέλος. Η παρουσία του Νίκου και της Τζώρτζιας Λάσκαρη έπαιξε καταλυτικό ρόλο σ’ αυτήν την εξέλιξη, αφού έγινε σαφές ότι ο ΑΡΗΣ είναι πλέον δυνατός σε όλους τους τομείς. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα εκπροσωπήσει τον ΑΡΗ στο EuroCup όπως αρμόζει στην ιστορία και τη φανέλα της ομάδας".

Διαβάστε ακόμη:

Στο Eurocup ο Άρης και η ΑΕΚ