Ο Μάρντι Κόλινς οδηγεί τη Στρασμπούρ στα ημιτελικά

Η Στρασμπούρ πανηγύρισε διπλό... πρόκρισης στη Ρωσία με τον Μάρντι Κόλινς να κάνει θαύματα. Ισχυρό αβαντάζ και για την Γκραν Κανάρια.

Ο Μάρντι Κόλινς οδηγεί τη Στρασμπούρ στα ημιτελικά

Με απίθανη εμφάνιση από τον άλλοτε "ερυθρόλευκο" Μάρντι Κόλινς, η Στρασμπούρ επιβλήθηκε 94-85 της Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Eurocup.

Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε 24 πόντους με 8/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 5/6 βολές, όπως επίσης 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Τα 2 λάθη του ήταν... συγχωρεμένα. Η γαλλική ομάδα του Βενσάν Κολέ "πολέμησε" τους γηπεδούχους με δικό τους όπλο, αφού είχε το εκπληκτικό 71% στα τρίποντα με 10/14! Παράλληλα είχε 27/41 δίποντα.

Από τη Νίζνι Νόβγκοροντ ο Εβγκένι Μπαμπούριν με 20 πόντους και 5/8 τρίποντα ήταν ο αρχισκόρερ.

Στο άλλο ματς της Τετάρτης η Γκραν Κανάρια έφυγε με το 93-82 από την Πολωνία και έγινε το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρωμα με τη Ζιελόνα Γκόρα. Ο Σλοβένος Όμιτς είχε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ όντας ο κορυφαίος της ισπανικής ομάδας που πήρε 16 από τον Φινλανδό Σαλίν. Οι γηπεδούχοι, που πήραν 20 πόντους με 4/7 τρίποντα από τον Ντι Μποστ, θα επιδιώξουν να πετύχουν ό,τι στο Καζάν αποκλείοντας μετά την Ούνιξ ακόμη μία ομάδα που τους είχε νικήσει στην έδρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αβαντάζ Μπάγερν έναντι Γαλατάσαραϊ, κίνδυνος για Μιλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK