Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στην Ευρωλίγκα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναζητάει λύση, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Eurocup.

Ορατός είναι ο κίνδυνος του αποκλεισμού και της αποβολής του ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση του Eurocup με αφορμή συσσωρευμένες οφειλές της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με έγγραφο της διοργανώτριας αρχής που έφτασε στην ομάδα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ ο ΠΑΟΚ οφείλει ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ και αν δεν φροντίσει για την άμεση καταβολή τους θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στη διοργάνωση!

Ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε το περσινό παράβολο συμμετοχής ύψους 15.000 ευρώ το οποίο καλύφθηκε με εγγύηση του ΕΣΑΚΕ και το ποσό δεν έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα! Στο ποσό αυτό προστίθεται το φετινό παράβολο συμμετοχής αλλά και ένα έξτρα ποσό που ζητάει η Ευρωλίγκα ως εγγύηση φερεγγυότητας', αφού θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ συστηματικά δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Σε επικοινωνία του με ανθρώπους της Ευρωλίγκας ο Μπάνε Πρέλεβιτς υποστήριξε ότι υπάρχει δυσκολία καταβολής των χρημάτων λόγω της επιβολής των τραπεζικών capital controls. Αλλά η Ευρωλίγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να δεχθεί τον ισχυρισμό αφού οι άλλες δύο ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση (ΑΕΚ, Αρης) έχουν ήδη πληρώσει και εντός προθεσμιών τα δικά τους παράβολα συμμετοχής.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.