Πλήρωσε την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο Eurocup, καθώς λύθηκε το ζήτημα με τις οφειλές, ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς την διοργανώτρια αρχή.

Αποφεύχθηκε ο κίνδυνος αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το Eurocup, καθώς οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" πλήρωσαν 37.000 στη διοργανώτρια αρχή.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Contra.gr, η Ευρωλίγκα είχε στείλει έγγραφο στην ομάδα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, μέσω του οποίου, ενημέρωνε πως ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ και αν δεν φροντίσει για την άμεση καταβολή του θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στη διοργάνωση!

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα λύθηκε ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς τη διοργανώτρια αρχή. Στον ΠΑΟΚ είχαν ενημερώσει την Ευρωλίγκα σχετικά με το πρόβλημα που υπήρχε λόγω capital controls και θεωρούσαν πως το θέμα θα λυθεί, όπως συνέβη τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.