Πλήρωσε την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο Eurocup, καθώς λύθηκε το ζήτημα με τις οφειλές, ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς την διοργανώτρια αρχή.

Αποφεύχθηκε ο κίνδυνος αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το Eurocup, καθώς οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" πλήρωσαν 37.000 στη διοργανώτρια αρχή.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Contra.gr, η Ευρωλίγκα είχε στείλει έγγραφο στην ομάδα, στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, μέσω του οποίου, ενημέρωνε πως ο ΠΑΟΚ οφείλει ένα ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ και αν δεν φροντίσει για την άμεση καταβολή του θα του απαγορευτεί η συμμετοχή στη διοργάνωση!

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα λύθηκε ύστερα από τη μεταφορά 37.000 ευρώ από τον "Δικέφαλο" προς τη διοργανώτρια αρχή. Στον ΠΑΟΚ είχαν ενημερώσει την Ευρωλίγκα σχετικά με το πρόβλημα που υπήρχε λόγω capital controls και θεωρούσαν πως το θέμα θα λυθεί, όπως συνέβη τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!