Πρώτη φιναλίστ η Στρασμπούρ, έκανε την ανατροπή στην Ιταλία

Με τον Μάρντι Κόλινς σε ηγετικό ρόλο, η Στρασμπούρ νίκησε 86-78 την Τρέντο στην Ιταλία και πήρε την πρόκριση στους τελικούς του Eurocup.

Πρώτη φιναλίστ η Στρασμπούρ, έκανε την ανατροπή στην Ιταλία

Η Στρασμπούρ θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της! Η ομάδα του Βενσάν Κολέ δεν έμεινε στο -6 του πρώτου αγώνα, έκανε την ανατροπή επικρατώντας 86-78 της Τρέντο επί ιταλικού εδάφους και έγινε η πρώτη από τις δύο φιναλίστ των τελικών του Eurocup.

Μετά το ρευστό πρώτο μισό, το σύνολο από την Αλσατία είχε σταθερό προβάδισμα, φτάνοντας να ξεφύγει 53-43, 62-51 ακόμη και 72-53 στο 34'!

Με υπερπροσπάθεια πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πλησιάσουν μέχρι τους έξι πόντους (79-73, 29'' πριν από τη λήξη) και να ελπίζουν τουλάχιστον στην παράταση.

Η Στρασμπούρ πήρε 1+2 μετά από επιθετικό ριμπάουντ σε βολή, τίποτα όμως δεν κρίθηκε οριστικά πριν από το τελευταίο σουτ. Το έχασε ο Πάσκολο στη λήξη και η αντεπίθεση της Τρέντο δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Μάρντι Κόλινς, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, είχε 20 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ για τη γαλλική ομάδα. Άλλους τόσους έδωσε ο Ντιπόρτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK